Idén úgy alakult az évünk, hogy a szokásoshoz képest nagyjából harmadannyi időnk volt felkészülni a csapattáborra, ennek ellenére azt lehet mondani, hogy sikerrel vettük az akadályt. Sőt, az elmúlt évek egyik legjobban sikerült táborát sikerült összehoznunk. 

A 2020-as évre egy nagy, 5. kerületi (Csongrád és Békés megye) közös tábor volt tervezve, viszont a járványhelyzet miatt áprilisban az a döntés született, hogy ezt egy évvel elcsúsztatják. Sebaj, gondoltuk, mi azért nem hagyjuk ki az idei tábort, és nagy erőkkel nekikezdtünk a szervezésnek. Táborhely tekintetében Öttömösre esett a választás, nem szakadtunk olyan messze a gyökereinktől, de utólag kiderült, hogy ennél jobb helyszínt nehéz lett volna választani, minden szempontból tökéletesnek bizonyult. 

Idén több csapattal is érintkeztünk, egyrészt a bácsalmási alakuló cserkészcsapattal közösen táboroztunk (köszönjük ezúton is a sok élményt), valamint a hódmezővásárhelyi 112. Kubinyi Zoltán cserkészcsapattal lejátszottunk egy baráti méta mérkőzést.