Szombat kora délelőtt Csapatunk vezetősége a szentmihályi plébániára érkezett, hogy közös élményekkel töltekezzen, még ha a rendelkezésünkre álló idő nem is volt túl sok.

Érkezésünk után a magunkkal hozott hideg ebédet fogyasztottuk el, hogy mihamarabb nekirugaszkodhassunk programjainknak. Először országos elnökünk, Pótó Judit kutatási eredményeiről beszélgettünk, melyben nagyon hasznos információk tárultak elénk pl. a csapatlétszám és a csapatvezetés egyes tulajdonságainak összefüggéseiben, de fontos megállapítások hangzottak el a Csapat előtt álló szükségszerű kihívásokról/konfliktushelyzetekről is.

Ezután némi játékkal lazítottunk, majd két csoportra oszlottunk és kreativitásunkat összeszedve igyekeztünk lerajzolni a számunkra lehető legideálisabban működő csapat képét, melyek igen színesre sikeredtek.

Késő délután elkezdtük főzni a finom vacsoránkat és míg a fedő alatt puhult a hús, kínos/kellemetlen szituációkat elevenítettünk meg rövid jelenetek formájában, amiknek megoldásain közösen gondolkoztunk.

Ízletes vacsoránk után filmet néztünk, majd elmélkedő esti imádságunk után nyugovóra tértünk.

Vasárnap délelőtt az összepakolás és takarítás után még volt időnk egy rövid, közösségvezetésről-felelősségvállalásról szóló gondolatmenetre, majd részt vettünk a szentmihályi plébánia szentmiséjén, ami után élményekkel gazdagon hazaindultunk.