Csapatunk idén a Gödöllő és Mogyoród között elterülő Teleki Pál Cserkészparkot választotta a nyári tábora helyszínéül. Már rég óta nem volt ilyen hosszú táborunk: összesen két hetet töltöttünk a gödöllői dombvidéken.

Két napos előtáborral kezdtünk, melynek keretében a vezetők az alapvető tábori létesítményeket építették fel. Ezután érkezett meg a cserkész korosztály, akikkel együtt folytattuk a tábor kiépítését, otthonossá tételét.

Többféle programmal készültünk a tábor idejére: többek között kézműves foglalkozások, kirándulások, tábori ügyességek készítése, portya, strand, tábortüzek és lovas tanya látogatása tette élvezetessé az ottlétünket.

A park másik felében tartotta kiscserkész tanyázását a 304. Kőrösi Csoma Sándor Cserkészcsapat is, így - némi vezetői egyeztetést követően - nagyszerű közös programokat szerveztünk. Remek hangulatú tábortűz, teaest és méta keretében volt alkalma a csapatok tagjainak egy kis ismerkedésre.

A második héten a kiscserkészeink is megérkeztek, akik egy éjszakai "meseerdő" izgalmain keresztül élhettek át életre szóló élményeket, illetve a környéket is felfedezték velünk túra keretében.

Gyorsan eltelt ez a két hét, így már tervezzük a jövő évi táborunkat is!