November 12-én reggel 8-kor gyülekeztünk a szegedi buszpályaudvaron. Mindenki időben megérkezett, így a 08:25-ös busszal elindulhattunk Ópusztaszerre, ahol nagyon jól éreztük magunkat! :)

Miután megérkeztünk és berendezkedtünk, kezdetét vette az ún. vakszínház. Ennek lényege az volt, hogy a résztvevők bekötött szemmel - vagyis a képzelőerejükre támaszkodva - követhették végig a kiválasztott bibliai jelenet (A tékozló fiú története) főbb állomásait. Egy madzag mentén haladva találkoztak a jelenet szereplőivel, akik segítettek megeleveníteni a történetet.

Ezt követően játszottunk, majd ebédeltünk. Az elkészített hot-dogból többségünk többször is repetázott... Egyesek ötször is! :)

Ebéd után tartottunk egy kis ének próbát, némiképp ráhangolódva a délutáni szentmisére. Az éneklést követően a közeli erdőben játszottunk számháborút, ahol ezúttal a zöld csapat nyert, de már tervezzük a visszavágót!

Miután jól kimozogtuk magunkat, a közösségi ház mellett lévő gyönyörű templomban tartott nekünk Artur atya szentmisét. A dalokat gitárral kísértük, azonban egy váratlan pillanatban elszakadt a húr, úgyhogy már csak a saját hangunkra támaszkodhattunk, de nem vallott szégyent a csapat e téren sem! :)

Innentől már csak egy rövid focira volt idő, aztán gyorsan összeszedelőzködtünk és elindultunk haza. A buszpályaudvaron már nagyon vártak minket a szülők, akik megnyugodva látták: semmi gond nem történt, mindannyian épségben megérkeztünk!

A kiránduláson készült képek egy része a csapat facebook oldalán is megtekinthető!